GROEP 8
juf Anneke en juf Joyce
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 

Op deze pagina vindt u de kalender en het nieuws van de groep.
Foto's vindt u hier.

Welkom op de groepspagina van groep 8

 
Het laatste jaar van de basisschool is begonnen. Het wordt een jaar met spannende en leuke activiteiten! We gaan ons goed voorbereiden op de CITO eindtoets in april, een nieuwe school uitkiezen, genieten van het kamp en de musical. 
De gymlessen zijn op         g voor de gymles heb je gymkleding en gymschoenen nodig!  
Op de woensdag wordt er in de kleine pauze fruit gegeten, denk hier nog even aan, dat je een lekker stuk fruit mee naar school neemt.
 
 
 
 
Leefstijl

Zoals u weet besteden wij met Leefstijl gericht aandacht aan de ontwikkeling van sociaal-emotionele vaardigheden.
De leefstijllessen zijn erop gericht om kinderen op ongedwongen wijze vaardigheden te leren die in de moderne samenleving onmisbaar zijn. Het gaat daarbij b.v. om samen spelen, praten en luisteren, rekening houden met elkaar, omgaan met gevoelens, opkomen voor jezelf en het durven nemen van beslissingen.
In de lessen besteden we vooral aandacht aan de sfeer in de groep. Als deze goed is, voelen kinderen zich beter op hun gemak, zowel bij elkaar als bij de leerkracht. Dit is goed voor hun persoonlijke ontwikkeling en de creativiteit binnen de groep.


 

 

 
 

Informatie voor nieuwe ouders

We zijn samen verantwoordelijk voor de groei van een generatie kinderen. Spreekt u dit aan voor uw kind? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.